La seva pròpia medicina

«La protesta s’estén. Les cassolades contra el Govern PSOE-Podem, lluny d’apagar-se amb el pas dels dies, van estenent-se no només per Madrid, sinó que han traspassat l’àmbit madrileny»

Varios vecinos protestan este sábado frente al domicilio de Pablo Iglesias e Irene Montero en La Navata (Galapagar)

els raves per les fulles  / 

Com una taca d’oli s’estenen les protestes a les ciutats espanyoles contra el Govern d’Espanya aprofitant l’hora de la passejada concedida «generosament» per Pedro Sánchez.

A les nou de la nit tots els dies els veïns de qualsevol barri de qualsevol ciutat d’Espanya s’omplen de veïns «armats amb cassoles, banderes i amb BOE al mòbil» cridant «Govern dimissió» intentant guardar les distàncies ordenades pel Ministeri de Sanitat. La protesta s’estén. Les cassolades contra el Govern PSOE-Podem, lluny d’apagar-se amb el pas dels dies, van estenent-se no només per Madrid, sinó que han traspassat l’àmbit madrileny i es reprodueixen per tota la geografia espanyola.
Amb un gran nombre de banderes d’Espanya i a el crit de «Sánchez dimissió» o «llibertat», els assistents van acabar la seva acció de protesta amb una cassolada contra la seva incompetència. En xarxes socials, els convocants de la protesta, que s’anomenen «Resistència Democràtica d’Espanya», van demanar als assistents portar «sempre màscara» i mantenir la «distància social».

A la capital d’Espanya, a més del carrer de Núñez de Balboa, on tot va començar fa poc més d’una setmana, s’han repetit al llarg i ample de la regió: a més de districtes tan diferents com Salamanca, Chamartín, Aravaca o Chamberí , també s’han pogut veure i escoltar a Carabanchel, Arganzuela, Tetuan, Fuencarral, Hortaleza o Ciutat Lineal.
Inicilamente, des dels mitjans de comunicació afectes a el poder, es va intentar culpar el PP o Vox de l’organització d’aquestes manifestacions el barri de Salamanca intentant ridiculitzar amb frases de Moneder sobre la pràctica de el golf o d’altres com els Cayetanos …. .Però això ja no el poden mantenir quan en altres llocs molt dispars apareixen aquest tipus de protestes.
Imatges d’aquestes protestes fins ara no molt nombroses però que ja es reprodueixen ja en la majoria de les capitals de província com Sevilla Salamanca, Saragossa, Alacant ….
Els últims dies han arribat a manifestar-se el José Luis Abalos o al carrer Ferraz, on hi ha la seu de l’PSOE o de veïns de Galapagar front el domicili de Pablo Iglesias, on ja s’han afanyat a col·locar 5 furgons de la Guàrdia Civil.
El Govern i especialment Jose Manuel Franco, el delegat de Govern a Madrid estan dels nervis, que veuen amb desolació que l’esquerra ja han perdut el domini exclusiu del carrer, ja que veuen que no pot impedir l’aparició d’aquests grups de persones , que no són més que una mostra de el descontentament format per persones que només armen soroll i ocupen bastant espai per gent de totes les condicions que prenent com a model els escraches de Podem i el 15M contra polítics de l’PP, que simplement estan farts i enfadats per el comportament de el Govern de l’Estat d’Alarma i confinament
Be Sociable, Share!

Comentarios cerrados.