Feministas de pacotilla

Meritxell Batet (“pelofrito”, como se la conoce en el partido). Actualmente es presidenta del Congreso de los Diputados.

Por Xavier Carrió Jamilá / El Congrés rep a una delegació iraniana i demana a les diputades espanyoles, “s’abstinguin de donar la mà ni tocar als iranians. I que les dones que hi assisteixin tan sols podran mirar als ulls des de lluny als membres de la delegació iraniana. quan estiguin a prop no podran mirar-los “.
La visita d’una delegació iraniana al Congrés ha posat davant seu propi mirall a l’esquerra tan aficionada a parlar en nom de les dones, llueix com servil apaivagadora dels règims que les sotmeten a les sevícies més humiliants.
En saber les «condicions protocol·làries per a les dones», Vox va anunciar que rebutjava assistir a la trobada. I denunciava en un comunicat que la plantada es devia a «les instruccions de protocol que regeixen per a la visita de la delegació iraniana», que inclouen «que les dones que hi assisteixin no podran estrènyer la mà dels representants de l’Iran, sinó només mirar-los, però de lluny ».

Sigue leyendo

Be Sociable, Share!

Comentarios cerrados.